11 februari 2016

Werkwijze

Het team is zowel voor HNR als de opdrachtgevers een wezenlijk onderdeel van de te leveren kwaliteit en communicatie op de projecten. Zij geven het beeld weer dat HNR uit wil dragen naar zijn opdrachtgevers. Hierbij is de norm van HNR dat, alle projecten een vast aanspreekpunt hebben waarbij duidelijke werkomschrijvingen altijd op de projecten aanwezig zijn en deze vooraf middels een werkbespreking op kantoor bij HNR besproken zijn.

Daarnaast zal HNR bij alle projecten vanuit kantoor projectbezoeken uitvoeren voor overleg met alle betrokken partijen op het project. Afhankelijk van de omvang van de projecten zal dit een continuerend proces zijn, waarbij de medewerkers in alle situaties zich ondersteund voelen wanneer nodig op de werkvloer, ” samen die oplossing vinden als een team”  en zo in een positieve sfeer kwaliteit kunnen leveren.

HNR werkt naast zijn medewerkers met een select aantal vaste onderaannemers, welke bij herhaling voor HNR werken. Ook hierbij geldt dat deze dienen te werken volgens de normen en kwaliteitseisen van HNR. Dankzij de herhaalde samenwerking kan HNR dan ook garanderen dat dezelfde wijze van communiceren en werken behouden blijft voor alle betrokken partijen binnen het proces.

“Bouwen doe je samen met het team van HNR”

Aanvullende diensten:

  • Afvalcontainer of recyclingoptie
  • Transport m.b.v. kraan/verreiker
  • Werkvoorbereiding in Autocad, Revit of Tekla
  • Afbouwuitvoerder met laptop, voorzien van Tekla Bimsight, Solibri, Snagr app, enz.
  • Documentenbeheer in Docstream e.d.
  • Eigen LEAN-specialist (pull-planningen)
  • BREEAM ondersteuning (ISO 14001, E1, kilometerregistratie leveranciers en onderaannemers, projectcertificering op afbouwonderdelen)

 

bimsight_logo

 

 

 

images

 

 

 

 

revit-stacked